Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@10:36:12 GMT

آموزش برنامه‌نویسی؛ درآمد آنلاین و بازار کار

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۸۷۷۴۰

آموزش برنامه‌نویسی؛ درآمد آنلاین و بازار کار

ماجرا از لحظه ورود کسب‌وکارها در دنیای اینترنت آغاز شده است. ماجرایی که با پیدایش گوشی‌های هوشمند مسیر های جدید و البته متنوع و قابل توجهی پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام مدرسان پیشتاز، هستند موسسات و کسب‌وکارهای متعددی که می‌خواهند به هر ترتیبی در دنیای اینترنت حضور جدی داشته باشند. از این رو از راه‌اندازی وبسایت‌ها تا ساخت اپلیکیشن‌های موبایلی اقدامات جدی انجام می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم به ذکر است که تمام تلاش‌های این کسب‌وکارها برای ماندن در دنیای اینترنت از مسیر فعالیت یک برنامه نویس کار کشته عبور خواهد کرد. لذا در همین مقدمه ساده، به خوبی می‌توانید از اهمیت و جایگاه بالای برنامه نویسی مطلع شوید. جایگاهی که در نگاه بسیاری کاملا روشن و واضح مطرح شده است. لکن در مقدمات ورود در این عرصه یک سوال بزرگ وجود دارد. اینکه چطور و از چه مسیری آموزش زبان‌های برنامه نویسی را کسب کنیم؟

اگر شما هم با فراگیری زبان‌های برنامه نویسی علاقه‌مند هستید و می‌خواهید تا همراه با آموزش برنامه نویسی در این عرصه صاحب کسب‌وکاری شوید، لازم است تا قبل از هر اقدامی همراه با اطلاعاتی مفید از بهترین و متداولترین زبان‌های برنامه نویسی باشید.

یادگیری برنامه‌نویسی چه سودی دارد؟

جدا از مباحث مالی و شغلی یادگیری برنامه‌نویسی که می‌تواند تعیین‌کننده آینده یک فرد باشد، باید به مفاهیم ذهنی برنامه‌نویسی اشاره‌کنیم. برنامه‌نویسی نه  تنها یک منبع درآمد مدرن است، بلکه به بهبود عملکرد ذهن انسان نیز کمک می‌کند.

کودکانی که از سنین پایین به یادگیری برنامه‌نویسی علاقه‌مند می‌شوند، در دیگر دروس نیز از نمراتی بالاتر و بهتر برخوردارند. بسیاری از مفاهیم ریاضی، فیزیک و حتی شیمی، با یادگیری عملکرد کامپیوتر به کودک آموخته می‌شود.

بزرگ‌سالان نیز با یادگیری برنامه‌نویسی می‌توانند ذهن خود را برای فعالیت سخت کامپیوتری و حتی فعالیت‌های روزمره غیر مرتبط آماده کنند. یادگیری یک زبان برنامه‌نویسی، درست مثل یادگیری یک زبان گفتاری جدید، عملکرد مغز را بهبود می‌بخشد و راندمان کاری فرد را افزایش می‌دهد.

این فواید را در کنار درامد مناسب این شغل بگذارید تا متوجه شوید که برنامه‌نویسی در تمامی جوانب زندگی ما تأثیر گذار است و یادگیری آن نیز، درست مثل یادگیری یک تخصص جدید، چشم انسان را به دنیایی متفاوت از موقعیت‌های نو، باز خواهد کرد.

آشنایی با شغل برنامه نویسی:

در بیانی ساده متوجه شدیم که برنامه‌های کامپیوتری در واقع یک زبان مشترک میان انسان و کامپیوتر می‌باشند. حال سوال اینجا است که این تعامل به چه کاری می‌آید؟ و در این بین آموزش برنامه نویسی متوجه چه نوع فعالیتی می‌باشد؟

بگذارید موضوع را این طور مطرح کنیم. انسان‌ها از همان ابتدای حضور خود در دنیا سعی در خلق ماشین‌هایی داشته‌اند که بتوانند برخی مشکلات آنها را حل کند و یا آنکه در انجام کاری سهولت حاصل آورد. حال اگر کامپیوترها را با عنوان ماشین‌های الکترونیکی در نظر بگیریم، منطقی است که بخواهیم تا این ماشین‌ها بتوانند برخی از مشکلات ما را حل و فصل کنند؛ اما لازم است تا قبل از هر چیز کسی وجود داشته باشد که به نوعی متوجه حضور مشکلات و نیاز های روزمره باشد تا همراه با مطرح نمودن این نیاز برای کامپیوتر سعی در رفع نیاز مطرح شده نماید.

آینده شغلی زبان‌های برنامه‌نویسی:

یکی از پرسش‌های همیشگی علاقه‌مندان به برنامه‌نویسی این است که کدام‌یک از زبان‌های برنامه‌نویسی، آینده شغلی مناسب‌تری را برای کاربر به ارمغان خواهد آورد. پاسخ این پرسش با بررسی روند حرکتی دنیای فناوری قابل پیش‌بینی است.

پایتون هرچند ساده‌ترین زبان برنامه‌نویسی است، اما یک زبان بسیار پیشرفته و کاربردی محسوب می‌شود. بازی‌ها و برنامه‌های موبایل، طراحی وب‌سایت، سیستم‌های محاسباتی پیشرفته، بازی‌های پیشرفته کامپیوتری و حتی سیستم‌های مخابراتی، همه و همه از پایتون در بخش‌های مختلف موردنیاز خود استفاده می‌کنند.

تا اینجا احتمالاً حدس زدید که با این حجم از نیاز بازار به برنامه‌نویس حرفه‌ای پایتون، آینده شغلی مناسبی را می‌توان در ده سال آینده برای این زبان برنامه‌نویسی پیش‌بینی کرد. بااین‌حال این موضوع باید در نظر گرفته شود که هرچند پایتون از ساده‌ترین زبان‌ها برای یادگیری اولیه است، اما مفاهیم پیچیده‌تر آن به سال‌ها آموزش و تلاش حرفه‌ای نیازمند است.

بعد از پایتون یادگیری جاوا اسکریپ را می‌توان بهترین گزینه پیش‌روی برنامه‌نویس‌های نوپا دانست. این زبان برنامه‌نویسی با سرعتی بسیار بالا در حال پیشرفت است و در انواع مختلف از محصولات و برنامه‌های تحت وب و حتی خارج از وب، استفاده می‌شود.

درآمد برنامه نویسی چقدر است؟        

حقوق برنامه نویس حدود ۵ تا ۵۰ میلیون تومان در ماه است که بسته به توانایی برنامه نویس این عدد متغیر است.یک برنامه‌نویس متخصص و خلاق، حتی با تخصص در زبان‌های برنامه‌نویسی کم‌کاربرد نیز می‌تواند شغل مناسب خود را پیدا کند. درواقع بسیاری از برنامه‌نویس‌های قدیمی هنوز هم با استفاده از زبان‌های کهنه برنامه‌نویسی، درآمدی مناسب را کسب می‌کنند.

اگر قصد دارید تا شغل برنامه نویسی را انتخاب نمایید و به واسطه آن از شغل و درآمد برخوردار باشید، می توانید دوره های آموزش برنامه نویسی را در مدرسان پیشتاز شرکت نمایید.برای تمامی دوره‌های آموزشی که در مدرسان پیشتاز برگزار می‌شود به دانشجو مدرک معتبر سازمان فنی و حرفه‌ای اعطا می‌گردد. این مدارک علاوه بر امتیاز برای استخدام و اشتغال، امتیاز ویژه‌ای برای مهاجرت به خارج از کشور هم هست. مدارک سازمان فنی و حرفه‌ای تنها مدرک مورد تایید سازمان جهانی کار است که از کشور ما مورد قبول است.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش برنامه نویسی وب آموزش برنامه نویسی آنلاین آموزش برنامه نویسی پایتون زبان های برنامه نویسی یادگیری برنامه نویسی آموزش برنامه نویسی زبان برنامه نویسی یک زبان حرفه ای زبان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۷۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانمندی صنعت قم برای تولید انواع کفش در نمایشگاه اکسپو به نمایش درآمد

اکبر ابدالی گفت: بخش تولید کفش ماشینی یکی از حوزه‌های موفق صنعت استان قم است که توانسته با ایجاد زنجیره‌ای پیوسته از ابتدا تا تولید نهایی محصول و حتی صادرات آن را به خوبی مدیریت کند.

 مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم افزود: بهره‌برداران این صنعت با استفاده از دانش و فناوری روز جهان، مشغول تولید انواع کفش‌های ماشینی و صندل هستند و توانسته‌اند علاوه بر بازار ایران در بازار‌های بین المللی نیز جایگاه ویژه‌ای به‌دست آورند.

او ادامه داد: ظرفیت‌های این صنعت در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ به نمایش درآمد تا هم یکی از قابلیت‌های صنعتی استان قم به بازدیدکنندگان معرفی شود و هم بستری برای جذب سرمایه گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این بخش باشد.

کفش و صندل از مهمترین کالا‌های صادراتی قم به بازار‌های جهانی است و در طول سال‌های اخیر ارز آوری خوبی برای استان به همراه داشته است.

 گزارش جمع بندی صادرات انجام شده از گمرکات استان قم در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد، کفش و صندل در رتبه سوم کالا‌های صادراتی استان قرار دارد.

طی مدت یاد شده ۱۳ هزار و ۳۲۰ تُن انواع مختلف و متنوع کفش و صندل به ارزش ۲۳ میلیون و ۶۲۷ هزار و ۲۰۲ دلار از گمرکات استان قم به کشور‌های هدف صادر شده که این آمار نشان دهنده موفقیت فعالان صنعت کفش قم در حوزه تجارت است.

فعالان این صنعت تلاش دارند تا در سال‌جاری علاوه بر حفظ بازار‌های موجود، در بازار‌های جدیدی نیز برای عرضه محصولات تولیدی خود حضور داشته باشند و در همین رابطه برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده‌است.

کفش ماشینی از جمله خوشه‌های صنعتی موفق در قم است و فعالان این حوزه با استفاده از ظرفیت‌های قابل توجه استان در صنعت کفش، محصولات تولیدی خود را به بازار‌های داخلی و بین‌المللی صادر می‌کنند.

حدود ۳۰۰ واحد تولیدی در صنعت کفش قم فعال است، همچنین این صنعت در استان حدود ۱۰ هزار شغل مستقیم و ۲۵ هزار شغل غیرمستقیم به وجود آورده‌است.

لازم به ذکر است ششمین دوره نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اکسپو ۲۰۲۴ از روز هشتم اردیبهشت ماه در مجموعه نمایشگاه‌های بین‌المللی میلاد تهران آغاز و تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • اتریوم و کاردانو چه تفاوتی دارند؟
  • جشنواره «هات‌داکس» در ایستگاه پایانی؟/ گرفتاری‌های تهدید کننده
  • درآمد ترید در فارکس چقدر است؟
  • توانمندی صنعت قم برای تولید انواع کفش در نمایشگاه اکسپو به نمایش درآمد
  • افتتاح نمایشگاه فرصت‌های متنوع یادگیری در هفته گرامیداشت مقام معلم
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها