Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@01:25:08 GMT

آموزش برنامه‌نویسی پایتون برای علوم و مهندسی

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۶۶۱۰۹

آموزش برنامه‌نویسی پایتون برای علوم و مهندسی

نهاد ترویجی نانو دانشگاه تفرش و انجمن علمی دانشجویی فیزیک دانشگاه گیلان، دوره آموزش برنامه‌نویسی با پایتون برای علوم و مهندسی را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این دوره با تدریس امید حساس‌فر ـ دانشجوی دکتری محاسبات کوانتومی و مدرس دوره‌های Qworld (محاسبات کوانتومی در پایتون)، در روزهای 10، 17، 24 و 31 شهریور از ساعت 20 تا 22 برپا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آشنایی با مقدمات پایتون، آشنایی با محیط ژوپیتر نوت‌بوک، معرفی ساختار حلقه‌ها، معرفی عبارات شرطی و آشنایی با توابع در پایتون، سرفصل‌های مباحث این دوره است.

علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره تا 8 شهریور فرصت دارند از طریق آدرس https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFhHw4WU4uD4RwUO_iYluzSOQ8WrXfm0ir1gVccfLE_k331w/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0 برای شرکت در این دوره ثبت‌نام کنند.

زبان پایتون از چند جهت سادگی در یادگیری، پرسرعت بودن، چند پلتفرم بودن آن و همینطور تقاضا در بازار کار، جزو زبان‌های برنامه‌نویسی محبوب دنیاست. علاوه بر این، یادگیری پایتون برای پروژه‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجویان مفید و پرفایده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پایتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۶۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور

خاطرات شیرینی که عمدتاً در ارتباط با دانش‌آموزان و کمک به آنها شکل می‌گیرد اما مشکلات که تعدادشان هم کم نیست، سال‌هاست ثابت و در حال تکرار است و گویی اراده‌ای برای حل آن ها وجود ندارد.

معیشت، کلاس‌های شلوغ مدارس دولتی و افت کیفیت در این مدارس، دلزدگی و بی‌انگیزه بودن دانش‌آموزان برای درس خواندن به‌دلیل محتوای آموزشی غیرکاربردی و... از جمله مشکلاتی است که ریشه کهن در نظام آموزش و پرورش ایران دارد.

جعفر عالی‌پور؛ دکترای تخصصی از دانشگاه شهید بهشتی، مدرس  دانشگاه فرهنگیان و دبیر علوم تجربی از استان چهارمحال بختیاری با اشاره به دیدار فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس جمهور گفت: در دیدار با رئیس‌جمهور نکات مختلفی از سوی فرهنگیان به‌عنوان مشکلات آموزش و پرورش مطرح شد.

وی افزود: یادگیری در مدارس باید پایدار باشد و اگر می‌خواهیم در سطح جهانی رقابت داشته باشیم باید یادگیری در مدارس مفهومی باشد و این موضوع نیاز به ابزار و وسایل دارد.

مدرس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه یادگیری مفهومی یعنی دانش‌آموز از طریق انجام آزمایش و فعالیت‌های مختلف به دانش برسد نه اینکه بر حفظیات تأکید شود، گفت: یکی از دغدغه‌های معلمان تجهیز مدارس دولتی و اجرای رتبه‌بندی به‌نحو احسن بود که در دیدار با رئیس جمهور ذکر شد.

عالی‌پور ادامه داد: امیدواریم روزی برسد که به‌جای شعار عمل کنیم، هرچه در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کنیم در تمام جنبه‌های کشور شاهد رشد خواهیم بود.

همچنین سلمان رستمی؛ دانشجوی دکترای تکنولوژی آموزشی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب دغدغه‌های بسیاری در حوزه آموزش دارند و آن را به گوش مسئولان می‌رسانند، گفت: در جلسه دیدار فرهنگیان با رئیس جمهور به‌عنوان سخنران تأکید کردم که تمام جامعه باید به فکر ترمیم و گسترش آموزش و پرورش باشد و اگر این اتفاق بیفتد، توسعه سریع‌تری خواهیم داشت همچنین معلمان باید خودشان را تجهیز کنند تا به درجه علمی بالا برسند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ایرانداک نیروی امریه جذب می‌کند
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • ۳ درخواست عجیب روسیه از ایران
  • «ایرانداک» نیروی امریه جذب می‌کند
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت
  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست